Over ons

Het doel van onze trainingen is mensen zo te instrueren dat ze bij een hulpvraag ook aan de gang gaan en adequaat handelen. Daarom werken we alleen met mensen uit de praktijk. De ehbo lessen worden derhalve gegeven door een verpleegkundige met cardiologie achtergrond; de brand- en ontruimingslessen door een brandweerman/vrouw.

Wij geven lessen ehbo volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De reanimatielessen worden gegeven door een door de Nederlandse Reanimatieraad gecertificeerde docent. Bij de BHV trainingen werken wij volgens de richtlijnen van het NIBHV. Dit levert in alle gevallen een diploma op wat erkend wordt in binnen- en buitenland en makkelijk over te zetten is naar een andere werkgever of organisatie. Wij staan bekend om ons hoge slagingspercentage.

De lessen reanimatie en AED worden aangemeld bij de Nederlandse Reanimatieraad, die samen met de Hartstichting de registratie van het aantal inzetbare hulpverleners registreert. Meldt u zich ook aan bij Hartslagnu.nl dan kunt u opgeroepen worden als hulpverlener bij een reanimatie en wordt u er tijdig aan herinnerd uw diploma geldig te houden. Meer informatie hierover vindt u op AEDBeemster.nl